FX Agency bemachtigt twintigste positie in Eventex 500FX Agency bemachtigt twintigste positie in Eventex 500
Back Back Nieuws

FX Agency bemachtigt twintigste positie in Eventex 500

21 september 2021

Na een succesvol jaar vol prijswinnende (online) events & experiences in binnen- en buitenland hoort FX Agency ineens bij de beste en meest toonaangevende bedrijven uit de eventindustrie. Vrij onverwacht stormde het Utrechtse bureau de Eventex 500 index binnen met een top 20 klassering.

'In het afgelopen anderhalf jaar wisten we een unieke plek in de markt te claimen. We merkten wel dat (internationale) organisaties ons steeds beter weten te vinden, maar dit hadden we niet verwacht. Het is een fijne bevestiging en, vooral, een goede motivatie om door te gaan met wat we het liefste doen; verhalen tot leven brengen. Online, fysiek en hybride', aldus Niels Janssen, Founder FX Agency.

De Eventex 500 index

Bevat de 500 meest toonaangevende en bekroonde bedrijven in de eventindustrie. De index wordt samengesteld aan de hand van de 20 meest prestigieuze evenement- en ervaringsmarketingprijzen wereldwijd. Het is daarmee de ultieme ranglijst op het gebied van effectiviteit, vernieuwing & succes binnen de eventindustrie.

Ovanes Ovanesian, Co-founder of Eventex: 'Make no mistake, making the Eventex 500 index is a tremendous accomplishment. We base this ranking on 20 popular event industry awards from around the world.'

Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende zakelijke communicatie en digital experiences. Met zo’n 40 mensen wordt er in Utrecht gewerkt voor een aantal van Nederlands bekendste merken waaronder HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, was runner-up bij de ‘SAN New Kids on the Block’ en won meerdere FD Gazellen. Naast een bekroning als ‘Great Place to Work’ werd het bureau eind 2020 door haar klanten verkozen tot beste digitale bureau van Nederland in de FONK100.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!