Back Back Nieuws

The Future is Now: Chris van Vleuten wijst de weg naar de toekomst

20 maart 2015
Hoeveel weten Google en Facebook eigenlijk van ons? Welke consequenties heeft de bitcoin bijvoorbeeld voor het zakendoen en de financiële sector? Worden pakketjes straks echt per drone bezorgd en worden wij vervoerd met zelfrijdende auto’s? Op welke manier shoppen wij als over een paar jaar beacons zijn ingevoerd en wat kunnen smart wearables betekenen voor onze gezondheid? En hoe belangrijk is big data, wat kan daarmee allemaal voorspeld worden en bestaat privacy überhaupt nog wel?

Veranderingen
Onze wereld verandert razendsnel onder invloed van technologische ontwikkelingen en het delen van informatie. Hoe gaan wij hiermee om? Hoe kan uw organisatie van deze ontwikkelingen profiteren? En vooral: hoe overleeft uw organisatie in de toekomst? De antwoorden op deze vragen worden gegeven in het vermakelijke en interactieve kennis- en teamprogramma ‘The Future is Now!’

Op reis naar de toekomst
Trendwatcher en media-ondernemer Chris van Vleuten neemt je mee op een reis naar de toekomst - die vandaag al is begonnen. Na de kick-off gaan de deelnemers onder leiding van Chris aan het werk tijdens een creation class. In de finale worden alle plannen gepitcht en beoordeeld. En als kers op de taart zal er een top-3 van beste ideeën ontstaan waarmee je organisatie future proof is. De basisduur van dit programma is 2,5 uur, maar kan ook worden aangepast. Ook is het mogelijk het programma in te zetten als onderdeel van een conferentie of meeting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!