Back Back Nieuws

Fusie tussen Degroep & Waerts en Stage Events

09 juli 2007
Degroep & Waerts en Stage Events hebben besloten gezamenlijk verder te gaan onder de naam Stage Events Nederland. De bedrijven zijn complementair en de fusie maakt het bedrijf in één keer een van de grotere spelers op de markt. De reacties van de klanten waarvoor ze voor het eerst gezamenlijk optreden zijn lovend.

 

Zowel Degroep & Waerts als Stage Events opereert onder de vlag van Stage Entertainment, het bedrijf waar onder andere ook Joop van den Ende Theaterproducties en Holiday on Ice deel van uit maken. De samenwerking is dan ook niet nieuw, maar eerder een logische volgende stap voorwaarts tussen twee ervaren organisatiebureaus in de evenementenbranche.

 

René Waerts: “De bedrijven bruisen van de creativiteit en met een gezamenlijke ervaring van meer dan twintig jaar is er een mooi evenwicht ontstaan tussen grote kennis van de markt en hedendaagse evenementenstrategieën”.

 

Petra Ouëndag vult aan:”Net als ons moederbedrijf geeft Stage Events het podium vrij voor merken, producten en medewerkers. Stage Events voert graag de regie over bedrijfsevenementen, beurzen, instore activiteiten en wat met een mooi woord brand activation heet. Onze kennis en creativiteit zit vooral in zaken die je tastbaar kunt maken, aanraken, beleven.”

 

Stage Events is een nog relatief jong evenementenbureau dat drie jaar geleden is ontstaan door een splitsing van het gerenommeerde Wentink Events. Met Petra Ouëndag als directeur richt dit bureau zich vooral op de zakelijke markt met creatieve business-to-business events. Degroep & Waerts, met grondlegger René Waerts, die zijn roots in het theater vond, is al ruim zeventien jaar een toonaangevend bureau binnen de branche.

 

Vanaf 1 augustus 2007 worden de krachten gebundeld en betreden de twee als Stage Events Nederland een nieuw tijdperk. Petra Ouëndag blijft Managing Director en René Waerts wordt Creatief Manager, in het septembernummer van High Profile events verschijnt een interview waarin beide personen hun visie geven op de fusie.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!