Back Back Nieuws

Fusie in luxe reissegment

02 oktober 2008
Twee touroperators in het luxe reissegment, actief met maatwerkreizen en incentives, hebben op 1 oktober 2008 besloten hun krachten te bundelen middels een fusie: MilesTravel en Talisman travel design.

MilesTravel is een reismerk van ITG (International Travel Group) in ’s-Hertogenbosch, gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen. Naast MilesTravel (Safari-Afrika) geldt de fusie eveneens voor de ITG reismerken BarronTravel (Australië, Nieuw-Zeeland en Canada) , PagonaTravel (Latijns-Amerika en Antarctica), SinjaTravel (Azie), 3 OceansTravel (Droomeilanden) en Bleecker (Exclusieve stedenreizen).

MilesTravel en de zustermerken zal met Talisman travel design deel gaan uitmaken van ITG Luxury en zelfstandig in de markt blijven opereren. 
De gecombineerde merken zullen aangestuurd worden door de huidige directie van Talisman travel design, Joep Bosman en Don Haagh, en Harco van Uden van ITG.

De gecombineerde omzet van MilesTravel (en haar zustermerken) en Talisman travel design zal dit jaar uitkomen op bijna 22 miljoen euro waarmee het veruit de grootste touroperator en direct verkopende specialist in het luxe reissegment is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!