Frisse bries waait door Strandhotel op Center Parcs Park ZandvoortFrisse bries waait door Strandhotel op Center Parcs Park Zandvoort
Back Back Nieuws

Frisse bries waait door Strandhotel op Center Parcs Park Zandvoort

01 april 2019

Op vrijdag 22 maart is het gerenoveerde Strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort officieel geopend. Tijdens de feestelijk opening werd na een speech door de burgemeester van Zandvoort, het lint voor de deur doorgeknipt. Vanaf begin 2019 is er hard gewerkt om een nieuwe, frisse strandlook in het hotel te creëren en het resultaat mag er zijn.

Direct aan het strand, in de duinen en aan de boulevard ligt het viersterrenhotel dat zowel voor de zakelijke als reguliere gast alles heeft voor het ultieme vakantiegevoel. Bij binnenkomst worden de gasten vanuit de open receptie warm welkom geheten door de receptionistes. De warme ontvangst wordt versterkt door de nieuwe bar en hotellobby die zich leent voor meerdere doeleinden. Zoals het drinken van een kopje koffie, biertje of wijntje dan wel rustig (net)werken.

De 116 hotelkamers, allen met zeezicht, zijn voorzien van muurprints waarbij het strandgevoel naar binnen wordt gehaald. De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden en moderne sanitaire voorzieningen. Om de dag rustig te beginnen, kan er genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet in het Rise & Shine ontbijtrestaurant met uitzicht op zee.

Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en events

Op de eerste etage van het hotel bevindt zich het Business Center. De 4 vergaderzalen en 3 boardrooms hebben net als het gehele hotel een ware metamorfose ondergaan. Het moderne interieur, de noodzakelijke voorzieningen en de aangebrachte muurprints bieden de zakelijke gasten een inspirerende setting die garant staat voor succes. Dankzij de flexibele wanden is het Strandhotel geschikt voor zowel een klein als groot event. Al met al een ideale locatie waar werk en plezier elkaar ontmoeten.

Cottages

Center Parcs Park Zandvoort is de organisatie uniek dankzij het Strandhotel maar uiteraard biedt het park evenals alle andere parken een variëteit aan cottages, 436 in totaal. Ook deze accommodaties zullen per heden tot medio 2020 gefaseerd een gedaante verwisseling ondergaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!