Fraai viert groots feestFraai viert groots feest
Back Back Nieuws

Fraai viert groots feest

13 september 2017

Het 10-jarig jubileum pakt Fraai Projecten groots aan. Het nieuwe logo spat van het nieuwe pand af in Oosterhout. Mensen uit de Eventbranche ontvangen het nieuwe meubelboek. En een compleet nieuwe huisstijl maakt dit jubileumjaar compleet.

‘Wij streven naar perfectie. Sfeer, beleving, de lat ligt hoog om het ideale plaatje neer te zetten’, aldus Gerben van Raak. ‘Wij gaan verder dan je verwacht, daardoor ontstaan ideeën die onderscheid creëren en inspireren. Dat is typisch Fraai’, vult Koen van Berlo aan. En dat is vanaf nu overal zichtbaar waar Fraai Projecten komt.

Typisch Fraai

Ervaring, expertise en creativiteit komt samen bij Fraai Projecten. Vanaf nu is dit ook duidelijk in beeld door de nieuwe strakke en fraaie huisstijl. ‘Als we iets aanpakken, dan doen we dit groots! Dus in ons jubileumjaar zijn wij verhuisd naar een prachtig pand in Oosterhout, waar je van buitenaf direct ziet waar Fraai Projecten voor staat. Typisch Fraai. Dit zie je terug in alle evenementen die wij stylen en decoreren, bij inrichtingsprojecten en in ons nieuwe meubelboek. Dan kan ons eigen pand natuurlijk niet ontbreken’, vertelt Koen van Berlo.

Feestjaar

De branche en onze leveranciers hebben de afgelopen dagen ervaren waar Fraai Projecten voor staat. Totaalconcepten, out of the box en verrassende belevingsruimtes. Gasten heb onder leiding van fraai personeel rondleidingen in het nieuwe pand gekregen. En na een interessante netwerkborrel het prachtige nieuwe meubelboek in ontvangst genomen. Gerben van Raak sluit af: ‘We hebben met zijn allen iets prachtigs neergezet en daar zijn we trots op!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!