Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration creëren beleveniswereldFraai Projecten en Wolterinck Event Decoration creëren beleveniswereld
Back Back Nieuws

Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration creëren beleveniswereld

03 juli 2019

2000 wereldleiders in innovatie, ondernemerschap, investeringen, wetenschap en beleid kwamen begin juni naar het World Forum in Den Haag voor de Global Entrepreneurship Summit (GES). Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration toverden voor dit evenement het World Forum om in een locatie waar het thema tot zijn recht kwam.

 Het thema dit jaar was “The Future Now” en was gericht op de inzet van technologie en innovatie voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De GES wordt sinds 2010 door de Amerikaanse overheid georganiseerd en sinds 2011 is dit in samenwerking met een gastland. Het was de eerste keer dat de conferentie in een lidstaat van de EU gehouden werd.

Wolterinck en Fraai 

Voor dit toch wel bijzondere event gingen Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration samen aan de slag om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken en het World Forum om te toveren tot een prachtige locatie waar de gasten zich gegarandeerd meer dan welkom voelden. Maanden voorbereiding en 2 volle weken op- en afbouw, en het resultaat mocht er zijn. 

Fraai projecten en Wolterinck Event Decoration kijken terug op een intensief project en zijn meer dan terecht trots op het resultaat wat ze neergezet hebben.

  • Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration creëren beleveniswereld

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!