7 augustus 2020

Four-Hands Chef’s Dinner

Rubrieken

Chefkok Patriek Doelen van Wijnrestaurant op het Land slaat de armen ineen met Restaurant Atelier, Restaurant Rantree* en Restaurant de Leuf*. De chefs verzorgen de zogenaamde ‘vierhandendiners’ samen, in Wijnrestaurant op het Land.

Tijdens het Four-Hands Chef’s Dinner – dat plaatsvindt op 14 september, 21 september en 28 september - zetten de restaurants een spectaculair menu op tafel. De chefs maken samen een menu dat helemaal opgaat in de filosofie van Wijnrestaurant op het land met een vleugje van Patriek Doelen en een vleugje van de andere chefs. De insteek van deze avonden is voor alle chefs gelijk, ze willen de gasten kennis laten maken met de fantastische streek waarin Wijnrestaurant op het Land zich bevindt.

Je kan nu een tafel reserveren voor deze culinaire ervaring. Let op: er zijn maximaal 200 plekken per avond.

  • 14 SEPTEMBER: Hans en Ellen Kinkartz | Restaurant Atelier Gulpen
  • 21 SEPTEMBER: Ralph en Jennifer Hermans | Restaurant Rantree* Maastricht
  • 28 SEPTEMBER: Familie van de Bunt | Restaurant de Leuf* Ubachsberg