Food4Business: alle ingrediënten om succesvol te zijn, op één eventFood4Business: alle ingrediënten om succesvol te zijn, op één event
Back Back Nieuws

Food4Business: alle ingrediënten om succesvol te zijn, op één event

15 april 2019

Het moet dé ondernemerspresentatie van de Benelux worden: ambitieus, maar wie kijkt naar de organisatie en het programma ziet dat het menens is. In het Beneluxtheater in Berlicum vindt op 28 mei de eerste editie van Food4Business plaats: een nieuw theater, een nieuw event en een nieuwe formule. Deelnemers krijgen een uniek vijfsterrenwaardig menu van topsprekers en bonusworkshops voorgeschoteld. Als dat niet naar meer smaakt...

Driegangenmenu van topsprekers

Het voorgerecht van de avond is ‘the Captain of Retail’ Jorg Snoeck, naast bevlogen spreker ook schrijver van het managementboek van het jaar: The Future of Shopping. Snoeck geeft een blik op de wereld van morgen: welke plek heb je als ondernemer in een altijd veranderend retaillandschap? Van welke trends kun je ook als niet-retailer profiteren?

  • Jorg Snoeck
    Jorg Snoeck
  • Elke Geraerts
    Elke Geraerts
  • Vikas Malkani
    Vikas Malkani

Dr. Elke Geraerts ‘serveert’ de tweede gang. Als doctor in de psychologie spoort ze deelnemers aan om alles uit hun brein te halen. Haar visie is dat robots of computers nooit de creativiteit van de mens kunnen evenaren. Met praktische tips gaat ze aan de slag om je brein optimaal in te kunnen zetten, zowel als ondernemer als privé.

En, last but not leastVikas Malkani. Bekroond tot #1 Wisdom Coach en een internationaal veel gevraagde keynote speaker en coach. Hij wordt ook wel de de Deepak Chopra voor ondernemers genoemd, en maakt voor het eerst zijn opwachting in Nederland. Hij werkte eerder met sterren als John Travolta, Michael Douglas en Gene Simmons en bedrijven Rolls Royce en Nike. En nu krijg ook jij de kans om je te laten inspireren door deze topspreker! Vikas brengt tips en strategieën mee waarmee je als ondernemer beter van wordt, maar ook als mens - voor een gelukkiger en gezonder leven.

Tijd voor actie

Het wordt echter geen event waarbij bezoekers in hun stoel achterover kunnen leunen en toehoren. Food4Business gaat echt waarde toevoegen aan de onderneming en het leven van deelnemers, en dat vraagt om actie. Naast de interactieve keynotes van de drie hoofdsprekers, zijn er daarom ook nog ‘amuses’: bonusworkshops waarbij topsprekers als Melonie Dodaro en Chris Baldwin nog meer praktische kennis en tips delen en waarbij deelnemers direct aan de slag gaan met het verwezenlijken van doelen.

Organisatie van het hoogste niveau

Achter het event staan drie gevestigde namen in de branche. Nienke van Bezooijen is o.a. TEDx speaking coach, voorzitter Beneluxtheater Wim Schuurmans is auteur, spreker en ondernemer (Online Academie B.V.) en Maurice van der Kant brengt met sprekersbureau Assemblee Speakers wereldwijd topsprekers op de belangrijkste podia.

Klein maar krachtig

Het ondernemersevent vindt plaats in het Beneluxtheater in Berlicum. Een nieuwe locatie, waar niet eerder een dergelijk event werd georganiseerd. Opvallend, de grootte: er zijn 350 plaatsen, en voor Food4Business zijn slechts 200 kaarten beschikbaar. Een bewuste keuze van de organisatoren, die willen dat deelnemers echt de verbinding maken met de sprekers. Met een kleiner publiek is er veel intensiever contact tussen spreker en publiek, er is veel meer ruimte voor interactie en kan er dus meteen werk worden gemaakt van de opgedane kennis. Een exclusieve kans dus voor een selecte groep deelnemers!

Zorg dat je erbij bent

Het ondernemersevent Food4Business vindt plaats op dinsdag 28 mei in het Beneluxtheater te Berlicum. Het programma begint om 16.00 met workshops, vanaf 18.00 staan de drie hoofdsprekers op het programma. Early bird tickets kosten nu nog slechts 149 euro.

Voor dit exclusieve event zijn in totaal slechts 200 tickets beschikbaar. Food4Business is een must voor ieder type ondernemer. Meer informatie via food4business.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!