Back Back Nieuws

The Flying Dutch is Beste Productie van het Jaar

12 april 2016
Het grootste open air dance festival van Nederland The Flying Dutch heeft gisteravond de prijs voor de ‘Beste Productie van het Jaar’ in de wacht gesleept. Deze prijs is uitgereikt door Dutch Live Entertainment Production Awards, waarbij een vakjury bestaande uit professionals uit de live-entertainment industrie, The Flying Dutch tot winnaar hebben gekozen. Het festival beleefde vorig jaar haar eerste editie, waarbij 10 van de beste Nederlandse DJ’s met helikopters naar drie verschillende locaties werden gevlogen om daar voor 100.000 enthousiaste fans op te treden.  
 
DLEPA
De Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA) zijn prijzen voor vakprofessionals binnen de live entertainmentindustrie die een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Vorig jaar sleepte Vrienden van Amstel de prijs voor beste productie in de wacht. Dit jaar hebben de initiatiefnemers van The Flying Dutch John Ewbank, Allan Hardenberg (ALDA Events) en presenting partner ING de award mee naar huis kunnen nemen.
 
John Ewbank: 'Vorig jaar waren we al overweldigd door de geweldige reacties van zowel de DJ’s als het publiek. Dat The Flying Dutch nu ook bekroond is met een prijs vanuit een vakjury, maakt het helemaal fantastisch.' Allan Hardenberg: 'Dat dit festival na een eerste editie al deze prijs in de wacht sleept is echt een grote eer! We zijn dan ook erg trots en kunnen niet wachten om meer fans van The Flying Dutch te laten genieten.' Tjitske Benedictus, manager Sponsoring & Events ING: 'We zijn blij dat, naast het Nederlands publiek, professionals uit de live-entertainment industrie The Flying Dutch waarderen. Het festival is vernieuwend en uniek. Dat vinden wij er ook zo gaaf aan! We zijn trots op het succes van The Flying Dutch en dat het festival de erkenning krijgt die het verdient.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!