Flyboarden Down Under in NieuwegeinFlyboarden Down Under in Nieuwegein
Back Back Nieuws

Flyboarden Down Under in Nieuwegein

10 mei 2017

FlyboardWorld opent een nieuwe flyboardlocatie bij Down Under in Nieuwegein. Op zondag 28 mei is de officiële opening en gedurende deze dag worden vier flyboarddemonstraties gegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om het flyboarden zelf te proberen voor een speciaal tarief.

Programma

De flyboardshows worden gegeven om 11:00, 13:00, 15:00 en 17:00 uur. Tussentijds is er de mogelijkheid om het flyboarden zelf te ervaren. Het is mogelijk om alvast een flyboardles te reserveren op 28 mei voor het speciale openingstarief.

Down Under

FlyboardWorld is voor de komende zomer een samenwerking aangegaan met de evenementenlocatie Down Under in Nieuwegein. Down Under is een unieke locatie waar verschillende watersporten ervaren kunnen worden zoals wakeboarden en bodyboarden. De watersport flyboarden wordt nu aan het aanbod toegevoegd. Naast deze nieuwe locatie is FlyboardWorld al drie seizoenen actief op De Nieuwe Meer in Amsterdam.

Beschikbaarheid

FlyboardWorld zal vanaf juni tot en met september alle weekenddagen aanwezig zijn om flyboard- en hoverboardlessen te verzorgen. Er zal ook door de week worden geflyboard, dit is afhankelijk van de aanvragen en het zomerweer. Via het reserveringssysteem op de website is de beschikbaarheid zichtbaar en kunnen lessen gereserveerd worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!