Flint verwelkomt Next BuzzFlint verwelkomt Next Buzz
Back Back Nieuws

Flint verwelkomt Next Buzz

11 oktober 2021

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Next Buzz. ‘Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint’, laat Flint weten. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Next Buzz

Next Buzz is een full service-internetbureau met een no-nonsense mentaliteit. Zij helpen al meer dan 21 jaar klanten met het realiseren van optimaal rendement online. Het team van experts van Next Buzz is gespecialiseerd in webdevelopment, online marketing en hosting-diensten. Door het slim combineren van deze expertisegebieden zijn zij in staat om voor hun klanten het optimale rendement uit ‘online’ te halen.

Keitje bijdragen

Edwin Weijzen over de samenwerking met Flint: ‘Vanuit Next Buzz dragen we het culturele centrum van onze prachtige stad Amersfoort natuurlijk een warm hart toe. Als regionale speler met een sterke focus op de regio midden-Nederland is deze samenwerking met de Flint voor ons de ideale manier om onze zichtbaarheid lokaal te vergroten. Daarnaast kom ik via het dragerschap ook graag op een wat minder conventionele manier in contact met mede-ondernemers. Als ambassadeurs van onze stad dragen we graag ons steentje, of liever nog: ons keitje, bij’

Dragers

Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!