Flint lanceert het Welkom Terug ArrangementFlint lanceert het Welkom Terug Arrangement
Back Back Nieuws

Flint lanceert het Welkom Terug Arrangement

02 juni 2021

Vanaf zaterdag 5 juni mag Flint weer groepen van 50 ontvangen in het theater. Daarvoor heeft Flint het Flint Welkom Terug-arrangement gelanceerd. Een all-inclusive arrangement dat van te reserveren is tot en met 50 personen.

Bijeenkomst 20 – 50 personen

Een personeelsbijeenkomst, teamlunch of kick-off vindt plaats in het sfeervolle restaurant Trek. Hier is voldoende gelegenheid voor een bijeenkomst van 20 tot 50 personen en eventuele sprekers. Het volledige restaurant wordt verlicht in de kleuren van het bedrijfslogo en er is een LEDscherm om eventueel bedrijfshuisstijl terug te laten komen. De medewerkers van Flint voorzien de gasten van een hapje en drankje aan tafel.

Voorzorgsmaatregelen

Tijdens de borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste invulling. Ook is het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast, zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!