Flint en AFAS verlengen DragerscontractFlint en AFAS verlengen Dragerscontract
Back Back Nieuws

Flint en AFAS verlengen Dragerscontract

30 november 2018

AFAS en Flint hebben het Dragerscontract en daarmee hun samenwerking verlengd met nog eens drie jaar. Hiermee blijft AFAS de komende jaren naamgever van de 'AFASzaal'. Daarnaast gaat Flint vanaf januari 2019 werken met de software van AFAS.

AFAS is al jarenlang één van de grotere Dragers van Flint. Ze zijn naamdrager van de Stadszaal, deze draagt daarom sinds 2016 de naam AFASzaal. Beide partijen zijn enthousiast over de huidige samenwerking en zetten dit graag de komende jaren voort. Harold Warmelink, directeur van Flint: 'AFAS is een prachtig, enorm dynamisch bedrijf met een groot hart voor de samenleving en cultuur. We zijn er trots op dat AFAS Drager en partner is van Flint.' Ook Martijn Delahaye, marketingdirecteur van AFAS, is blij om de samenwerking met Flint voort te zetten: 'We zijn van mening dat Flint een belangrijke culturele waarde heeft voor de omgeving. Als bedrijf met veel affiniteit met de sport-, entertainment- en cultuurbranche dragen wij daar graag ons steentje aan bij.'

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Met 1 innovatief softwareproduct stellen zij 11.000 grote en kleine organisaties in staat hun administratieve processen volledig te automatiseren met als doel beter te ondernemen en het werk leuker, makkelijk én beter maken. Vanaf januari 2019 gaat ook Flint werken met de software van AFAS met als doel de gehele salarisadministratie van Flint te automatiseren.

Dragersnetwerk

AFAS is met deze samenwerking aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een flink netwerk dat bestaat uit organisaties in uiteenlopende branches en met ieder een eigen specialisme. Flint biedt middels dit platform een effectieve manier om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!