Flint in de running voor Meeting AwardFlint in de running voor Meeting Award
Back Back Nieuws

Flint in de running voor Meeting Award

19 september 2017

Ieder jaar reikt Meetings, het vakmagazine voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, awards uit in diverse categorieën. Flint is dit jaar genomineerd voor een MEETINGS Award in de categorie ‘Beste Congrestheater van het jaar’.

Al meer dan 10 jaar zijn de MEETINGS Awards een begrip in de MICE-markt (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions). Meetings reikt publieksprijzen uit voor de beste MICE- locaties en –bedrijven. Flint heeft in 2014 ook deelgenomen aan de award uitreiking en is toen uitgeroepen tot ‘Beste Congreslocatie Midden-Nederland’. Nu is speciaal voor theaters waar ook zakelijke congressen plaatsvinden een nieuwe categorie bijgekomen; ‘beste congrestheater’.

Wat maakt Flint ‘Beste Congrestheater van het jaar’?

'Flint is de afgelopen jaren in verschillende fases gerenoveerd, waarbij afgelopen zomer de laatste fase gerealiseerd is', vertelt Daphne Flint, marketingmedewerker van Flint. 'Het gebouw is getransformeerd tot een modern theater met een eigentijdse uitstraling. Door deze uitstraling is het theater een geweldige plek om congressen te organiseren.'

'De medewerkers van Flint spelen een grote rol in het tot stand komen van een succesvol congres. Er wordt met diverse disciplines nauw samengewerkt; de afdelingen Evenementen & Congressen, Horeca en Techniek zijn vanaf het moment dat een klant langskomt voor een rondleiding betrokken bij het evenement. Er is altijd één vast contactpersoon; zowel in het offertetraject als op de dag van het evenement.'

'Het unieke aan Flint is dat het theatergevoel ook bij zakelijke evenementen zichtbaar aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van decorstukken, het maken van een professioneel lichtplan, het verzorgen van muzikale omlijsting of het inzetten van theaterworkshops. Zoals een theaterbezoek een compleet avondje uit is, biedt Flint congresorganisatoren en hun bezoekers een compleet verzorgde dag', sluit Daphne af. 

Stemmen

Van 1 september tot en met 31 december 2017 kan iedereen stemmen voor de MEETINGS Awards 2017 via bestecongrestheatervanhetjaar.nl/stem.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!