Back Back Nieuws

First Impression opent haar deuren

26 augustus 2009
First Impression Audiovisueel opent op donderdag 10 en vrijdag 11 september 2009 haar deuren van haar nieuwe, ultramoderne pand. Gedurende deze dagen kunnen genodigden een kijkje nemen in de wereld van de audiovisuele mogelijkheden van nu èn van de toekomst. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeld, geluid, licht en videoconferencing in combinatie met design en integratie, zijn doorlopend te zien in een unieke ‘AV-experience’.

Een unieke AV-experience

De laatste trends op het gebied van narrowcasting, full high definition AV, 3D-displays, touch technologie, LED verlichting en videoconferencing zullen worden gepresenteerd. Ook besturingssystemen, interactive whiteboards en geurmarketing komen hierbij aan de orde.

Een vooraanstaande rol

First Impression staat bekend als een specialistische en betrouwbare partner. Met de realisatie en ingebruikname van het nieuwe pand neemt First Impression een vooraanstaande rol in op het gebied van verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur.

Jong, creatief en innovatief

First Impression is opgericht in 1997 en telt momenteel 30 fulltime medewerkers. Het bedrijf is een jonge, groeiende en creatieve onderneming dat werkt volgens een aantal vaste kernwaarden, waarbij niet de techniek maar juist de wensen en eisen van de eindgebruiker centraal staan.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je nog aanmelden voor de open dagen via m.vandongen@firstimpression.nl .

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!