The Fireflies kondigt streaming platform aan The Fireflies kondigt streaming platform aan
Back Back Nieuws

The Fireflies kondigt streaming platform aan

23 december 2020

Entertainmentbureau The Fireflies uit Breda kondigt aan een streaming platform voor online corporate entertainment te lanceren. Een nieuw platform met een veelzijdig aanbod aan pre-recorded, plug & play video’s die eenvoudig gestreamd kunnen worden tijdens online evenementen.

 The Fireflies

'Voorlopig zijn online evenementen de standaard en onze verwachting is dat dit nog wel even zo zal blijven', aldus Ernst-Jan Beck, commercieel verantwoordelijk voor The Fireflies. 'Entertainment is altijd een belangrijk onderdeel geweest van een beleving en zo ook online, geloven wij. Met onze artiestenn creatives hebben wij voor ieder touchpoint van de online customer journey een origineel concept ontwikkelt.'

Streaming platform voor online corporate entertainment 

De video’s bieden interactie, dynamiek en luchtigheid tijdens een online event. Uiteenlopende kunstvormen worden verpakt in een creatief concept, passend bij de online omgeving van het evenement. Op dit moment is het platform in ontwikkeling en wordt er hard gewerkt aan een divers aanbod van pre-recorded content. De lancering van het platform staat medio januari gepland. Meer informatie over de content en prijzen zijn nog niet bekend gemaakt maar meer details, sneak peeks en updates volgen in de komende weken via de social media kanalen (LinkedIn / Instagram) van The Fireflies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!