Finale Eurovisie Songfestival live bij VueFinale Eurovisie Songfestival live bij Vue
Back Back Nieuws

Finale Eurovisie Songfestival live bij Vue

13 mei 2019

Gaat het dit jaar dan echt gebeuren? Winnen we met het prachtige nummer Arcade van onze Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival? Op zaterdag 18 mei is het eindelijk zo ver: de finale van het Eurovisie Songfestival 2019 - en dit jaar is dit te bekijken op het grote doek. De spectaculaire shows en meeslepende ballads zijn dit jaar namelijk live mee te maken bij Vue. Liefhebbers van het Eurovisie Songfestival kunnen hier het liedjesfestijn op de beste manier beleven: vanuit een luxe bioscoopstoel en met het beste beeld en geluid. 

Via vuecinemas.nl kunnen bezoekers een ticket bemachtigen, hierbij ontvangen zij ook een gratis verse popcorn. De zaal wordt om 20.30 uur geopend en de avond is rond 00:15 uur afgelopen zijn, met hopelijk onze Duncan als winnaar. De finale bij Vue is te zien in de vestigingen Kerkrade, Den Bosch en Eindhoven.

Over Vue Nederland

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Fotocredits > Paul Bellaart

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!