Back Back Nieuws

Fijnevent opent kantoor in Zuid-Afrika

06 maart 2009
Na 2 jaar van investeren en benutten van de kansen in een machtig land als Zuid-Afrika, hebben de ondernemers Hans van Avendonk en Jos van den Broek wederom een wens in vervulling zien gaan: fijnevent.co.za staat op de kaart.

Het lijkt allemaal heel ver weg en ver van je bed, maar Zuid Afrika bereik je in 1 dag, de digitale snelweg zorgt voor korte lijnen en ook een groot voordeel is het 1 uur tijdverschil. Maar bovenal de wonderschone natuur en cultuur in combinatie met het avontuur, zit als je daar bent geweest in je. Ze zeggen niet voor niets: When you leave South Africa, South Africa never you leaves you!

Op loopafstand van het National Krugerpark en 500 km Noord-Oosten van Johannesburg is het kantoor gevestigd in de plaats Phalaborwa, op de lodge Sefapane.

Business-events, incentives, familytrips en kick-offs zijn vanaf nu in goede handen van fijnevent.co.za, uw personal assistent in Zuid Afrika. Vele mooie en bijzondere plekken zijn voor u “gespot” en complete programma’s op maat kunnen we voor u creëren. Tel daarbij op onze persoonlijke en frisse aanpak en u geniet!

WK voetbal
Tevens is daar natuurlijk in 2010 het WK voetbal, een jongensdroom voor Zuid-Afrika die steeds dichterbij komt. Vanaf begin juni tot half juli staat dit land in het teken van dit toernooi, heel de wereld kijkt mee. Wilt u dit graag van dichtbij meemaken, wilt u de leeuw niet alleen in het Kruger zien maar ook op het groene gras? Fijnevent heeft voor u de unieke combinatie van vliegtickets, bezoeken van de wedstrijden en het ontdekken van puur Zuid-Afrika. Bent u positief geprikkeld: mail of bel. Zie www.fijnevent.co.za.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!