Back Back Nieuws

Festival Mundial geeft Early birds cadeaus

05 februari 2016
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn te koop. 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.

Creatief directeur Erwin Schellekens heeft er zin in: ‘Ik smeul nog na van de fantastische editie van Festival Mundial 2015. Alles klopte. Mijn uitdaging is om een nog vettere editie neer te zetten dan vorig jaar. En dat gaat zeker lukken!’

Verrassingsoptreden
Iedereen met een Early bird weekendticket mag ook bij het exclusieve verrassingsoptreden zijn. Vorig jaar waren dat optredens van Ali B en Wudstik. Zij speelden in een grote hal, de LocHal, niet op een podium, maar gewoon tussen de gelukkige Early birds. Early birds krijgen een flinke korting op hun kaartje. Een dagticket voor deze snelle beslissers kost 25 euro, een weekendticket, waarmee bezoekers ook bij het verrassingsoptreden mogen zijn, kost 32,50.

Foto: Verrassingsoptreden 
Fotocredits: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!