Back Back Nieuws

Festival KAAP de Groene Hoop tijdens SAIL: voor bewuste geest met vrolijk vertier

06 augustus 2015
Inspiration store en scheepstimmerbedrijf Woodies aT BerLin – gevestigd op de NDSM-werf in Amsterdam Noord – bouwt interieurs, verkoopt vintage meubelen én organiseert evenementen. Tijdens SAIL Amsterdam 2015 (19 t/m 23 augustus) wordt de Ms. van Riemsdijkweg plus aangrenzende landtong, onderdeel van SAIL's Groene Oceaan, omgetoverd tot ‘KAAP de Groene Hoop’: een kleinschalig gratis festival met uitzicht over het IJ, op 2 minuten loopafstand van de NDSM-pont. Verwacht stoere schepen, Dutch design, live muziek, theater, cabaret, workshops, kinderactiviteiten, biologische lokale horeca en een markt met innovatieve, ambachtelijke producten.

Duurzaam kan leuk zijn
Zeelieden en landrotten, avonturiers en dromers, wereldverbeteraars en lekkerbekken; iedereen is welkom. KAAP de Groene Hoop mixt een bewuste geest met vrolijk vertier, op het land en op het water. Hoofdorganisator Esther Way, eigenaresse van Woodies aT BerLin: ‘Het hele festival vaart op groene stroom, o.a. door middel van de ingenieuze zonne-energie-trailers van Metabolic. We bieden een platform voor sustainable start-ups en laten bezoekers kennis maken met innovatieve, groene producten en technieken. We willen mensen bewust maken dat leuk ook duurzaam kan.'

KAAP de Groene Hoop vindt vijf SAIL-dagen lang plaats van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. De festivalactiviteiten zijn verdeeld over vier areas: de Landtong, het Schependorp de Kade en de Werf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!