Festicket, Verve en Ticketrunner nieuwe partners EventbriteFesticket, Verve en Ticketrunner nieuwe partners Eventbrite
Back Back Nieuws

Festicket, Verve en Ticketrunner nieuwe partners Eventbrite

05 december 2017

Eventbrite, wereldwijd de meest toonaangevende aanbieder van ticketing- en event technologie, breidt zijn partnernetwerk in Nederland verder uit. Festicket, aanbieder van complete festivalreizen, Verve, mond-tot-mond ticket verkoopplatform voorheen bekend als StreetTeam, en Ticketrunner, leverancier van brand ambassador software, worden aan het netwerk van partners toegevoegd.

Dankzij Eventbrite's open platform kunnen eventorganisatoren zonder extra kosten hun event bij nog meer potentiële bezoekers onder de aandacht brengen. Ze kunnen gemakkelijker reizen en accommodaties aanbieden en viral marketing- en verkoopopties aan hun promotiecampagnes toevoegen.

Helpen bij verkoop van meer tickets

Frans Jonker, General Manager Continental Europe van Eventbrite: 'Eventbrite wil graag een open platform zijn waar toonaangevende partners zich gemakkelijk bij kunnen aansluiten om organisatoren te helpen meer tickets te verkopen. Door partners als Festicket, Verve en Ticketrunner toe te voegen, verbeteren we ons platform met innovatieve technologische oplossingen. We helpen hiermee 600.000 eventorganisatoren wereldwijd met hun dagelijkse uitdagingen.'

Festicket oprichter en CEO Zack Sabban zegt: 'Een van onze belangrijkste doelstellingen is altijd geweest om zoveel mogelijk obstakels weg te nemen bij het organiseren van een trip naar een festival. Denk aan toegangstickets, accommodatie en reizen. De nieuwe integratie met Eventbrite biedt festival promoters een gemakkelijke manier om pakketreizen inclusief accommodatie aan hun bezoekers aan te bieden voor een comfortabele reis.'

De nieuwe partners worden toegevoegd aan het Eventbrite netwerk waar ook Facebook, Spotify, BandsinTown en Google onderdeel van zijn.

Over Eventbrite

Eventbrite is 's werelds leidende event technologieplatform. Het bedrijf heeft sinds de oprichting meer dan 8 miljard euro in bruto ticketverkopen verwerkt en maakt wereldwijd jaarlijks zo goed als 3 miljoen events mogelijk. Honderdduizenden event organisatoren gebruiken Eventbrite om hun ticketverkopen te versterken, hun events te promoten en te managen, operationele activiteiten op locatie uit te kunnen voeren en de resultaten van meerdere verkoopkanalen te analyseren.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!