Back Back Nieuws

Fernandes nieuwe naamsponsor van Rotterdams Zomercarnaval

18 februari 2011
Het frisdrankmerk Fernandes wordt de nieuwe naamsponsor van één van de belangrijkste evenementen van DUCOS Productions: Zomercarnaval te Rotterdam. Coca-Cola Enterprises Nederland gaat met het merk Fernandes voor 2011 een samenwerking aan met Zomercarnaval door de merknaam Fernandes aan het evenement te verbinden.

 

Tropische dorstlesser

Het product Fernandes wordt onder licentie geproduceerd, gedistribueerd en in de markt gezet door Coca-Cola Enterprises Nederland. John Brands, landendirecteur van Coca-Cola Enterprises Nederland is zeer verheugd dat het merk Fernandes nu verbonden wordt met een top drie evenement in Nederland. ‘De tropische dorstlesser past uitstekend bij Zomercarnaval!’

 

Samenbrengen van culturen

Guus Dutrieux, directeur van DUCOS Productions, is blij met de nieuwe sponsor: ‘Zomercarnaval brengt tijdens haar evenementen mensen van verschillende culturen samen, Fernandes helpt ons dit mogelijk te blijven maken. Wij zijn dan ook enorm blij met deze samenwerking’.

 

Samenwerking

DUCOS en Fernandes gaan een samenwerking aan voor 2011 met de intentie dit te verlengen tot drie jaar. Het frisdrankmerk Fernandes wordt daarmee naamsponsor van Zomercarnaval, dat plaatsvindt op 29 en 30 juli 2011.

 

Meer informatie is te vinden op www.ducos.com of www.zomercarnaval.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!