Back Back Nieuws

Feestvarken doet Rembrandt show in Iran

25 april 2006

Feestvarken Producties gaat op de Nederlandse ambassade in Teheran haar Rembrandt show vertonen. Hiervoor wordt een team van acteurs en artiesten ingevlogen. Vrijdag 28 april vertrekt het team en op 2 mei worden zij teruggevlogen. Paul Zonneveld, eigenaar van het Alkmaarse evenementenbureau, coördineert de reis en begeleidt de groep tijdens het verblijf. Feestvarken Producties verzorgt op deze wijze een promotie voor Nederland in Iran. De show vindt plaats tijdens Koninginnedag.


Het programma bestaat uit verschillende onderdelen: een workshop over de gouden eeuw, een interactief programma over het leven van Rembrandt en de gasten worden gefotografeerd in “Rembrandt stijl”. Decoratie en kostuums maken deel uit van het programma. Zo wordt het personeel van de ambassade gekostumeerd. De bekende Alkmaarse kunstenaar Willem Burgert heeft exclusief voor deze gelegenheid een eigen versie van het meesterwerk “De Staalmeesters” vervaardigd. Het doek van twee bij drie meter zal op de ambassade worden tentoongesteld.


Ter gelegenheid van het Rembrandt jaar heeft Feestvarken Producties “Rembrandts Raadsel” ontwikkeld; een mysterieus en spannend programma rondom het leven van Rembrandt. Dit concept is vanaf mei 2006 te boeken op diverse locatie in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!