Feestelijke seizoensopening Stadstheater & MusisFeestelijke seizoensopening Stadstheater & Musis
Back Back Nieuws

Feestelijke seizoensopening Stadstheater & Musis

01 september 2017

Het nieuwe theater- en muziekseizoen staat weer voor de deur en dit wordt door Musis & Stadstheater Arnhem feestelijk ingeluid. Op zaterdag 2 september zet het Stadstheater haar deuren wagenwijd open voor een avond vol verrassingen. Tijdens deze tweede editie van VOORSPEL valt er volop te genieten van een gevarieerd programma. Uiteenlopende korte voorstellingen, muziek, literatuur en dans passeren de revue. Het programma start op 19.30 uur en duurt tot rond 24.00 uur. De entree is gratis en de voeten kunnen van de vloer.

Voorproeven in festivalsfeer

Op 2 september is het Stadstheater een podium van en voor de stad. En er klinken ook mooie landelijke namen. Naast theater, dans en muziek is er dit jaar ook ruimte ingeruimd voor o.a. literaire acts, beatboxen en dance. In alle zalen, gangen en foyers kunnen bezoekers voorproeven van het nieuwe seizoen. Naast optredens van de huisgezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans, komen er op 2 september ook diverse landelijke theater- en muziekgezelschappen naar Arnhem.

Een greep uit het programma

Het programma van VOORSPEL is een samenstelling van de programmering 17|18 van Stadstheater én ook van Musis. Vol trots presenteren we previews van o.a. : Introdans, Toneelgroep Oostpool, Javier Guzman, Jeroen van Veen, Opera2day, Stephanie Struijk, Noord Nederlands Toneel, Jens van Daele, Boys Action, Generale Oost, Kirsten van Teijn, Nabil, ArtEZ Muziektheater, tgEcho, Tamanga, Boekhandel Het Colofon, William and the handjives band, LAVALU, Nederlands Blazers Ensemble, wijnproeverij en veel meer.

Van 19:30 tot middernacht

De avond start om 19.30 uur en gaat door tot middernacht. Na de talrijke korte optredens kunnen bezoekers vanaf ca. 22.30 uur met de voeten van de vloer op de muziek van William and the handjivesband. Dat wordt swingen! Voorspel is dé place to be! Elkaar ontmoeten in een bijzondere sfeer, het bijwonen van optredens om alvast voor te proeven van dat wat er het komend seizoen allemaal op de podia van Musis & Stadstheater Arnhem staat. 

Wanneer: zaterdag 2 september
Locatie: Stadstheater Arnhem
Entree: gratis
Aanvang: 19.30 – 00.00 uur. Vrije inloop
Meer info: arnhemsepodia.nl en houd onze social media in de gaten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!