Feestelijk openingsweekend Klim & AvonturenbosFeestelijk openingsweekend Klim & Avonturenbos
Back Back Nieuws

Feestelijke opening Klim & Avonturenbos

09 april 2019

Dit jaar viert Rocks 'n Rivers haar 25-jarig jubileum. Verspreid over dit feestjaar zullen er verschillende jubileumacties plaatsvinden. Omdat het voorjaar weer is aangebroken opent het Klim- & Avonturenbos in Goirle, onderdeel van Rocks 'n Rivers, ook weer haar deuren. Het paasweekend zal afgetrapt worden met een feestelijke 4-daagse opening, met verschillende extra gratis activiteiten en acties.

Allereerst vindt op vrijdag 19 april de officiële opening van het rolstoel Avonturenpad 'Survival of the fittest' plaats. Dit pad is in samenwerking met Rocks 'n Rivers, Brabants Landschap en Eetsj Outdoor gemaakt, ondersteund door het ANWB fonds. Het hele weekend kan het pad gratis beleefd worden en zijn er extra Hippocamp terreinstoelen beschikbaar voor de minder validen.

Nieuwe indoorlocatie

Naast deze nieuwe activiteit kan er ook kennis gemaakt worden met de nieuwe indoorlocatie van het Klim & Avonturenbos op Natuurpoort Roovertsche Leij. Hier zullen extra gratis activiteiten en acties plaatsvinden. Op zaterdag 20 april kan er als extra activiteit gratis geklommen worden op de nieuwe binnen klimwand bij boeking van Fun Klimmen of Klim & Zip.

Op zondag 21 april zijn er paaseieren in het bos verstopt. Vind jij het gouden paasei?! Deze kan ingewisseld worden voor een ticket om gratis te komen Fun Klimmen.
Het paasweekend wordt afgesloten op maandag 22 april in samenwerking met onze partner Brabants Landschap met 'De dag van het Landschap'. Uiteraard kan je ook het hele weekend gezellig terecht bij eet- en drinkerij de Roovertsche Leij voor een hapje en een drankje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!