Feestcaravan breidt uit met Pubquiz op wielenFeestcaravan breidt uit met Pubquiz op wielen
Back Back Nieuws

Feestcaravan breidt uit met Pubquiz op wielen

15 mei 2018

Ome Sjaak en Ome Joop van de Feestcaravan houden van hitjes. Na het daverende succes van hun Karaoke-caravan, lanceren de eventprofessionals nu een de Pubquiz-caravan. Je raadt het al; de gezelligste pubquiz speel je deze zomer... in een caravan!

Decorateur Sjors Maass en eventmanager Joep Lubberdink bouwden afgelopen voorjaar de wit-rode Wilk uit 1982 om tot bruine kroeg. 'Het is een onbekend merk, maar met net zo'n idyllisch interieur als onze Kip uit 1967,' vertelt Sjors enthousiast.

Een echte pubquiz

Acht vierkante meter op wielen en ingericht als een bruine kroeg; op het eerste oog is er niet zoveel verschil met de eerste caravan. Eenmaal binnen gaat er een lampje branden. Letterlijk, want deze pubquiz speel je met echte drukknoppen!

Ruimte om te juichen

In no time creëren showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de juiste sfeer voor een verhit potje pubquiz. Er is plaats voor vier teams van maximaal drie deelnemers. 'Onlangs stond er 16 man binnen. Het past, maar er moet ook nog ruimte zijn om juichen,' lacht Joep Lubberdink, alias Ome Joop.

Persoonlijk tintje

De quizrondes bestaan uit uiteenlopende vragen over onder andere muziek, film en algemene kennis. En omdat er karaoke-bloed door hun aderen stroomt, is er natuurlijk gelegenheid om mee te zingen! De Pubquiz-caravan is bij uitstek geschikt tijdens een borrel en als opwarmer voor een feestavond. Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op het evenement, waardoor je perfect dat persoonlijke tintje kunt toevoegen met je entertainment.

Carpool Karaoke

Ben je benieuwd naar deze twee rollende concepten? Op 17 mei staan Ome Sjaak en Ome Joop van 16:00-18:00 uur op Carpoolplaats De Meern aan de A12 voor een rondje Carpool Karaoke en potje Pubquiz. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!