The Farm Kitchen neemt De Kookfabriek overThe Farm Kitchen neemt De Kookfabriek over
Back Back Nieuws

The Farm Kitchen neemt De Kookfabriek over

19 april 2022

De Kookfabriek is in Nederland inmiddels een begrip geworden voor food-evenementen, -workshops en -masterclasses voor bedrijven, vrienden en familie. Vandaag, 19 april 2022, wordt bekend gemaakt dat The Farm Kitchen de locaties verspreid door heel Nederland overneemt en verder gaat onder de naam The Farm Kitchen’s Kookfabriek. Hiermee komen de kook-uitjes in de volgende versnelling terecht en wordt ‘het nieuwe eten’ op leuke en toegankelijke manier naar het grote publiek gebracht. Evenementen onder leiding van new generation topchefs, waarbij de rijkdom van de Nederlandse bodem wordt ontdekt. 

Met de overname komen de vestigingen van De Kookfabriek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen in de handen van The Farm Kitchen. Zoals de naam al aangeeft kookt het bedrijf met de dagelijkse oogst van lokale regeneratieve boeren. ‘De boeren zijn onze hero’s. Samen gaan we onze bezoekers de rijkdom van de Nederlandse bodem laten ontdekken; mooie producten, met next level smaak. De aarde is onze Executive Chef en Earth’s Own Cuisine is wat wij serveren,’ aldus Jonathan Karpathios, medeoprichter van The Farm Kitchen. Zo komen er altijd gezonde gerechten op tafel te staan van ingrediënten met de mooiste natuurlijke kleuren die rijker zijn aan smaak. En gezond en duurzaam saai? The Farm Kitchen bewijst het tegendeel. Verleiding, genieten, beleven en ontdekken; daar draait het vanaf nu om in The Farm Kitchen’s Kookfabriek.


Earth’s own cuisine bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek

Een leerzame en gezellige ervaring voor chefs van ieder niveau, en ook bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes gericht op teambuilding. Samen een sterrenmenu koken of juist met elkaar de strijd aangaan in een wedstrijd? Of nog een stap verder gaan en doorfeesten tijdens een kitchen party? Vanaf nu is The Farm Kitchen’s Kookfabriek hiervoor the place to be. In The Farm Kitchen’s Kookfabriek kunnen vrienden, families en bedrijven terecht voor diverse kookworkshops. Hierin kunnen zij onder andere aan de slag met een drie- tot vijfgangen-, of shared dining menu, of een Masterclass volgen van verschillende bekende chefs, onder wie Alain Alain Caron, Mounir Toub en Julius Jaspers, en binnenkort ook de Nederlandse New Generation groente-chef Jonathan Karpathios en Lotte Vermeer.

Samen gezond koken

‘Bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek zijn collega’s écht bezig om gezamenlijk iets te creëren, waarna zij van hun eigen kookkunsten kunnen genieten. Daarmee transformeert het traditionele bedrijfsetentje tot een beleving. Extra leuk voor de teams en ook voor bedrijven die voor een gezonde toekomst gaan. Teambuilding ontstaat op een natuurlijke wijze en het biedt direct een verrassende en vooral inspirerende manier om de kracht van duurzaamheid te laten zien,’ aldus Xander Meijer, medeoprichter van The Farm Kitchen.

WIl je meer weten over The Farm Kitchen? Check dan nu de website.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!