Fantastische week voor Restaurant The Park in Bilderberg HotelFantastische week voor Restaurant The Park in Bilderberg Hotel
Back Back Nieuws

Fantastische week voor Restaurant The Park in Bilderberg Hotel

05 mei 2017

De zon schijnt, de temperaturen lopen op en dat betekent dat de deuren naar het terras van The Park weer open worden gezet. Naast de eerste tekenen van de zomer viert restaurant The Park ook de tentoonstelling 'Gek van Surrealisme', die te zien is in het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen. Speciaal voor de Week van de Fantasie, van 12 tot 21 mei, hebben Richard de Vries en supervising twee sterren chef Erik van Loo tal van overheerlijke en verrassende gerechten bedacht. Gasten kunnen zich in de verborgen binnentuin van restaurant The Park laten verwennen met deze exclusieve gastronomische hoogstandjes. Deze worden, bij goed weer, bereid in de speciale buitenkeuken, waar de koks ook een Big Green Egg tot hun beschikking hebben.

Week van de Fantasie

In het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen is tot eind mei de tentoonstelling 'Gek van Surrealisme' te zien. Geïnspireerd op dit thema biedt The Park 'verrassende gerechten die in vorm en beleving je gedachten op het verkeerde been zullen zetten.' Gerechten zoals asperges à la frikandel speciaal komen exclusief op de kaart. Deze worden aangeboden in een overheerlijke wijn-spijs combinatie.

Verborgen parel

Het buitenterras van The Park is met recht een hidden treasure te noemen en is enkel in de lente- en zomermaanden geopend. Hier kunnen gasten genieten van de gerechten van het vaste menu van The Park. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Het terras is ook een uitermate geschikte locatie voor de zakelijke gasten. Zo biedt The Park een tweegangen businesslunch.

Tuin- en villakamers

Het nieuwe terras en de veranda die in 2015 voor het eerst haar deuren opende, zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Ook de hotelkamers zijn in deze renovatie meegenomen. De 75 vernieuwde kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Over The Park

Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte eerder als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark. Je kunt er aanschuiven aan de tafels van The Park, maar de tuin is ook een verlengstuk van de loungebar en is daarmee een prima plek voor een (after work) borrel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!