Faber Audiovisuals past naam aan Faber Audiovisuals past naam aan
Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals past naam aan

09 februari 2023

Faber, onderdeel van het wereldwijd opererende NEP Live Events, neemt in de bedrijfsnaam afscheid van de toevoeging ‘Audiovisuals’. ‘De bestaande naam dekt simpelweg de lading niet meer’, aldus CEO Cees Jan Faber. ‘De naamswijziging wordt tegelijkertijd doorgevoerd met de lancering van de nieuwe website. Aan de nieuwe naam FABER zal als pay off worden gekoppeld: Creating Impressive Audiovisual Experiences. 

Directe gesprekspartner

‘Faber is de laatste jaren flink veranderd, zowel in omvang als in aantal mensen, in producten en in Dienstverlening’, licht Faber toe. ‘De coronatijd heeft er in versneld tempo voor gezorgd dat de organisatie steeds meer de transitie heeft gemaakt van facilitair leverancier naar dienstverlener in bredere audiovisuele oplossingen. Stonden we jaren geleden aan het einde van de keten als product leverancier, nu zijn we steeds vaker in een eerder traject betrokken. Met samenwerkende partijen worden expertises gebundeld om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen faciliteren.’ Voor de organisatie brachten deze ontwikkelingen tal van veranderingen met zich mee. Zo is de dienstverlening uitgebreider geworden door de veranderde vraag van de opdrachtgever. Faber: ‘Dit biedt de medewerkers van Faber volop mogelijkheden om alle internationale kennis en ervaring waarover ze beschikken breder in te zetten. Denk aan advisering en het bedenken van creatieve en innovatieve oplossingen ten dienste van de opdrachtgever. 

Upgrade website

Eén van de redenen om een nieuwe website te bouwen is, dat de huidige inmiddels ruim 6 jaar oud is en technisch uit de tijd begint te raken. De nieuwe site wordt een mix van bijzondere fotografie, aansprekende video’s, veel interactie en nieuwe (web)technologie. ‘De website straalt innovatie, creativiteit en expertise uit. Met andere woorden: klaar voor de toekomst en daarmee klaar voor de verdere groei van Faber.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!