Faber Audiovisuals neemt het Duitse loop light en n.o.me overFaber Audiovisuals neemt het Duitse loop light en n.o.me over
Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals neemt het Duitse loop light en n.o.me over

20 december 2021

Faber Audiovisuals, onderdeel van NEP Live Events, heeft recentelijk 2 acquisities gedaan. Het betreft de bedrijven loop light en n.o.me, beide gevestigd in de Duitse regio Frankfurt. De bedrijven passen niet alleen qua bedrijfscultuur erg goed bij Faber, ook geografisch en commercieel sluiten zij perfect aan bij de doelstelling van Faber en NEP om een 360 graden serviceprovider te zijn voor opdrachtgevers. De verwachting is dat de onderlinge wisselwerking de bedrijven enorm kan versterken door het dienstenpakket verder te kunnen uitbreiden.

loop light en n.o.me maken vanaf heden onderdeel uit van Faber Audiovisuals. Matt Finke en Matthias Etz blijven loop light en n.o.me runnen, maar vallen onder de eindverantwoordelijkheid van Faber. De bedrijven zullen hun eigen naam behouden.

loop light

loop light GmbH faciliteert een breed scala aan live-event services, verzorgd door zeer gedreven, vakkundige licht– en videodesigners, operators en programmeurs. Al meer dan 25 jaar richt het bedrijf zich op het verzorgen van vaste installaties en event productie. Het bedrijf is expert op het gebied van media event specialisten en programmeurs, media servers en media control hardware, video tracking en FOH aansturing . Interactieve oplossingen, custom made electronica en event software maken de services compleet.

n.o.me Medienproduktion GmbH 

n.o.me Medienproduktion GmbH  is een digital media creative company, gespecialiseerd in het maken van creatieve concepten en uitzonderlijke media producties voor zowel kleinere als grote events. De expertise van het bedrijf betreft animatie– en filmproductie, digital media creation, waaronder real-time productie en diverse gerelateerde live event technologieën.

Geweldige match

De partners verwachten veel van de samenwerking. Het is een geweldige match qua bedrijfsculturen omdat de kernwaarden en service gerichte mentaliteit overeenkomen. De bedrijven zijn alle drie gericht op het leveren van uitzonderlijke, innovatieve, technische oplossingen voor opdrachtgevers. De samenwerking zal bijdragen aan het uitbreiden van de propositie, vooral in Duitsland. Ook binnen de NEP Group is men zeer verheugd over de acquisitie die past in de doelstelling om een wereldwijde 360 graden serviceprovider te zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!