Faber Audiovisuals benut deze tijden voor de toekomstFaber Audiovisuals benut deze tijden voor de toekomst
Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals benut deze tijden voor de toekomst

26 november 2020

De COVID -19-pandemie heeft impact op de evenementenindustrie. Tegelijk bewijst ons land opnieuw haar creativiteit en innovatiedrang. Om tegemoet te komen aan de groeiende marktvraag naar online evenementen, introduceert Faber Audiovisuals een breed palet aan virtuele en digitale oplossingen. Iets wat Faber Audiovisuals al voor de coronapandemie wilde aanpakken.

Vraag naar virtuele evenementen

Met grote opdrachten als het Eurovisiesongfestival, het EK Voetbal 2020 en het Formule 1 evenement wilde Faber Audiovisuals het jaar luiden. Nu komt de leidende, internationale onderneming met creatieve innovaties in de online evenementenwereld. Hier was het bedrijf al voor dit jaar mee bezig om de markt voor te zijn met hun innovaties. Faber AV zag namelijk dat er sterke groeiende vraag was vanuit de markt voor online evenementen. Het is al die tijd al een trend, omdat online events beter schaalbaar zijn, live en on-demand gevolgd kunnen worden en goed te koppelen zijn aan marketingtools. Daarnaast trekt de duurzaamheid van online evenementen sterk aan. Met Faber Audiovisuals wil met de doorontwikkeling in haar oplossingen in de groeiende vraag van haar opdrachtgevers voorzien.

Virtuele en digitale oplossingen van Faber AV

Niet alleen de zakelijke markt ziet Faber AV veranderen. Ook in de wereld van film, tv, series en commercials veranderen de eisen. De huidige omstandigheden versnellen dat proces. Faber AV wil haar klanten voorzien in oplossingen die state-of-the-art zijn. Het bedrijf heeft groot ingezet op ontwikkelen en inzetten van LED. Studio’s waarin de wanden, vloeren, plafonds volledig uit LED-panelen bestaan, zorgt voor besparing van tijd en geld voor producenten. Het vergroot de creatieve mogelijkheden en biedt volledige controle. De vraag hiernaar nam al toe en de pandemie heeft Faber AV geholpen om er volledig op in te kunnen zetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!