Extra kaarten voor Iris Hond in ConcertgebouwExtra kaarten voor Iris Hond in Concertgebouw
Back Back Nieuws

Extra kaarten voor Iris Hond in Concertgebouw

13 augustus 2021

Voor de tien concerten van Iris Hond in Het Koninklijk Concertgebouw komen in totaal 6.000 extra kaarten beschikbaar. De eerste 4.000 kaarten voor de concertserie waren eerder in enkele dagen uitverkocht. Samen met kamerorkest Kamerata Zuid brengt Iris Hond in deze concertreeks de muziek van componist Ludovico Einaudi ten gehore. Om aan de grote vraag naar plaatsen te voldoen heeft Het Concertgebouw besloten de capaciteit binnen de geldende coronarichtlijnen te verhogen van 425 naar 1.000 bezoekers per concert.

Iris Hond & Ludovico Einaudi

Bij de concerten brengt de klassiek geschoolde pianiste en componiste Iris Hond samen met kamerorkest Kamerata Zuid een ode aan één van de meest populaire componisten van onze tijd: Ludovico Einaudi. Iris Hond staat bekend om haar bijzondere uitvoeringen van het werk van de Italiaanse componist en de manier waarop ze de emotie en intensiteit die de composities van Einaudi kenmerken weet te vertalen in haar spel. Einaudi, die in 2011 met de soundtrack voor de filmhit Intouchables doorbrak bij het grote publiek, heeft de uitvoeringen van Iris ‘One of the most beautiful performances of my music’ genoemd.

Iris Hond: ‘Het was al een geweldig vooruitzicht om straks weer op het podium van een van de mooiste zalen ter wereld te staan, zeker in combinatie met Kamerata Zuid. Ik ben heel blij dat Het Concertgebouw heeft besloten om de capaciteit te verhogen en alle mensen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen toch aanwezig kunnen zijn bij deze concerten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!