Back Back Nieuws

Extra girl power voor USP Marketing PR

25 juli 2007
Het Amsterdamse Public Relations bureau USP Marketing PR heeft haar team uitgebreid. Nina Arnold en Tessa aan de Stegge zijn in juli in dienst getreden als Account Coördinator. Florence van Lent en Henriëtte Wyers zijn tot Junior Account Manager benoemd.

Jeannette Spits, Strategic Director van USP: “We zijn nu op kantoor met tien vrouw sterk voortdurend aan het werk om de PR-doelstellingen voor onze klanten te realiseren. Dat gaat goed, vandaar dat we deze twee nieuwe collega’s hard nodig hadden”.

Nina Arnold (26) gaat zich onder andere bezighouden met de accounts Amsterdam Partners, Ierland Toerisme, Continental Airlines, Hotel de L’ Europe en Club Med.

Tessa aan de Stegge (23) werkt aan projecten voor accounts als Eden Hotel Group, Summum Reizen, Restaurant Week/Dining City, Corendon en de Surinaamse klanten: Torarica Group of Hotels en Access Suriname Travel.

Florence van Lent (26) als is Junior Account Manager mede verantwoordelijk voor de accounts Trinidad & Tobago, hotel blooming, Eurocamp, FED Charger, TCK Sports Group, RAAK, Zillertal Arena en restaurant The 5th.

Henriëtte Wyers (24) is na afloop van haar stage in oktober 2006 aan de slag gegaan als Account Coördinator bij USP.
Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!