Exposure Company pakt The Next Web inExposure Company pakt The Next Web in
Back Back Nieuws

Exposure Company pakt The Next Web in

28 mei 2019

Het grootste tech-festival van Europa, The Next Web, daalde dit jaar neer op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met meer dan 17.000 bezoekers, 350 speakers, een in-house beurs en vele side-shows is het met recht een event van formaat en een productie van grote omvang. Exposure Company heeft, samen met zusterbedrijf Upside-down Rental & Facilities, de volledige branding, eventdressing en beursvloer voorzien van prints in alle formaten, soorten en afmetingen.

De bezoekers kwamen het terrein op via een indrukwekkende entree constructie. Gebouwd met layher en bekleed met bijna 400 m² frontlit lightblock; een lichtdicht materiaal.
Rondom het festivalterrein is nog eens zo'n 500 m² van dit materiaal verwerkt voor de bekleding van het hekwerk.

Op de NDSM staat een unieke containerboog. Op de kopse kanten van de containers zijn textielframes gemonteerd en voorzien van blockout peesdoeken. Verspreid over het festivalterrein bevonden zich 100 vlaggenmasten met baniervlaggen, 125 ballastbakken waarvan 40 voorzien van houten cover, 19 mobiele abriframes met dubbelzijdig geprinte doeken en 4 XL torenframes. Daarnaast nog de beursvloer waarbij 1.500 m² airtex is verwerkt, in combinatie met vele meters forex voor beursdeelnemers, routing en programma.

Print combineren

Een mooi voorbeeld van de kracht van print in combinatie met de mogelijkheid om voor iedere situatie een geschikte oplossing te bedenken en uit te voeren. 'Onze bescheiden mening is dat de eventdressing TNW2019 zeer geslaagd is en een voorbeeld voor de branche, maar oordeel zelf...,' aldus het team van Exposure Company.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!