Back Back Nieuws

Experientis BV benoemd tot FD Gazelle 2012

18 oktober 2012
Het Financieele Dagblad en Graydon hebben Experientis BV uit Berlicum benoemd tot FD Gazelle 2012. Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende organisaties van Nederland.

Het Financieele Dagblad doet jaarlijks onderzoek naar de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Hierbij is het belangrijkste criterium de omzetgroei over een periode van drie jaar. Daarnaast moeten de ondernemingen financieel gezond zijn en een correct betalingsgedrag hebben.

10 jaar betekenis
Het is dubbel feest voor Experientis, gevestigd in het Raadhuis (Rijksmonument uit 1845) te Berlicum. Maandag 15 oktober 2012 bestond het bedrijf namelijk 10 jaar en probeert dus al net zo lang betekenis toe te voegen aan het leven van medewerkers en klanten.
Betekenis toevoegen is volgens Experientis waar het om draait in de huidige ‘Belevenis- en Betekeniseconomie’. Ze helpt organisaties met het creëren van bevlogen, betrokken, gemotiveerde en klantgerichte medewerkers. Ze gelooft dat erkenning, waardering en zelfontwikkeling zorgen voor gelukkige medewerkers én loyale klanten.
Bevlogen en klantgerichte medewerkers verhogen de klantloyaliteit, uitgedrukt in Net Promotor Score (NPS). Een hoge NPS leidt tot meer omzet.

Seminar
Binnenkort organiseert het bedrijf een seminar over Bevlogenheid en Klantgerichtheid met sprekers als Drs. Jos Burgers, Prof. Dr. Arnold B. Bakker en Drs. Jessica van Wingerden , op de Erasmus Universiteit Rotterdam.
In het kader van zelfontwikkeling biedt het via Lerenenmotiveren.nl online tools en cursussen aan. Bedrijven kunnen op deze manier hun medewerkers motiveren door ze regie te laten hebben over hun eigen ontwikkeling.

Klanten willen ervaringen
Directeur/eigenaar Wim Schuurmans is verbonden aan het gerenommeerde Assemblee Sprekersbureau en deelt zijn kennis, hoe succesvol te ondernemen in de huidige Belevenis- en Betekeniseconomie, via de lezing ‘Customer Experience’.
‘Klanten willen namelijk helemaal geen producten of diensten, klanten willen ervaringen!’, aldus Wim.

Op dinsdag 27 november mag Experientis BV de FD Gazellen Award 2012 in ontvangst nemen. Tevens maakt ze dan kans op de gouden FD Gazellen Award.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!