The Experience Conference; ervaar de kracht van liveThe Experience Conference; ervaar de kracht van live
Back Back Nieuws

The Experience Conference; ervaar de kracht van live

15 maart 2017

IDEA organiseert The Experience Conference, een congres over de marketingkracht van live communicatie voor opdrachtgevers. Op 3 april 2017 is The Warehouse van Wicked Grounds in Amsterdam ‘the place to be’ voor professionals uit de marketing-, communicatie- en merkenveld. Onder leiding van Rens de Jong, ervaren zij tijdens een interactief middagprogramma, de kracht en mogelijkheden van live communicatie in de marcom-mix.

Inspireren en ontwikkelen

Maarten Schram, managing director van IDEA legt uit: ‘IDEA verenigt de leading live communicatie agencies van Nederland. Practice what you preach, toch?! Dus ‘live’ met elkaar het gesprek aangaan over dit mooie vakgebied, inspiratie opdoen en ontwikkelingen in beeld krijgen door ervaringen met elkaar te delen. Met top keynotes en sterke best practices belicht het programma ons vakgebied vanuit verschillende invalshoeken.’ Het creëren van content, vergroten van bereik en ook de effectiviteit van live communicatie komt aan bod.

Keynote speakers en best practices

‘Mark Bogaerts is één van de sprekers. Als Global Sponsor Manager bij Heineken International legt hij uit hoe Heineken live events inzet bij sponsorships, zoals Champions League en F1’ aldus Maarten. Andere keynote speakers zijn Willem van der Schoot van Havas Lemz en Arent Jan Hesselink van Edelman Amsterdam. ‘Arent Jan deelt de uitkomsten van de Edelman Trust Barometer 2017 die de grootste daling in vertrouwen ooit laat zien’ vertelt Maarten. ‘Welke impact heeft deze daling en de sterke opkomst van populisme op ons vakgebied?’ Willem stelt dat tweederde van alle merken zal verdwijnen en alleen betekenisvolle merken overblijven. ‘Aan de hand van sterke voorbeelden laat hij zien hoe merken door te doen steeds meer betekenis krijgen, waardoor ze succesvoller en maatschappelijk relevanter worden’ licht Maarten toe. ‘En we hebben ook nog een surprise gast. Ik kan er natuurlijk niets over zeggen.. behalve dan dat je niet weet wat je ziet.’

Programma en aanmelden

Het volledige programma van The Experience Conference is te vinden op www.experienceconference.nl Hier kun je ook tickets bestellen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!