The Experience Conference 2020 van IDEAThe Experience Conference 2020 van IDEA
Back Back Nieuws

The Experience Conference 2020 van IDEA

06 augustus 2020

The Experience Conference is hét jaarlijkse inspiratie-event van IDEA over de marketingkracht van live. Tijdens dit jaarlijkse inspiratie-event – dit jaar op 10 september 2020 - staan verhalen en inspiratie die de marketingkracht van live onderstrepen in de spotlights. The Expercience Conference 2020 is voor iedereen die in de marketing- communicatie-, event- en merkenwereld werkzaam is.

Blik vooruit

Tijdens The Experience Conference 2020 wordt er niet achterom gekeken. Vol veerkracht wordt de blik gericht op een toekomst vol positieve plannen gericht. Met creativiteit als dé aanjager van vooruitgang, want september is dé maand om nieuwe en frisse plannen te smeden. The Experience Conference 2020 op 10 september neemt een deep dive in de wereld van veerkracht en creativiteit. Bijzondere sprekers delen tijdens het hybride evenement hun kennis en levenslust: Nederlandse live-iconen vertellen over hun best kept secrets en hoogtepunten uit de vorige vier edities van The Experience Conference maken een comeback.

Satellietevenementen

De opzet van The Experience Conference is dit jaar anders. Het kloppend hart van The Satellite Edition is een speciale eventlocatie. Alles wat daar gezegd en gedaan wordt , wordt doorgezonden naar ruim vijftig IDEA-bureaus, waar leden en hun relaties het event samen live ervaren. Zo ontstaat een serie van satellietevenementen, elk met persoonlijke verhalen en persoonlijke ontmoetingen. Samen nieuwe stijl. En juist dat maakt The Experience Conference 2020 een perfect moment om het nieuwe eventseizoen op een energieke manier af te trappen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!