Back Back Nieuws

Exclusieve awards voor je event

27 december 2010
Organiseer je een award uitreiking op je event, maar ben je de klassieke bekers en medailles beu? Bij Business Glass ben je aan het juiste adres voor exclusieve awards.

Kunstobjecten
De awards en relatiegeschenken uit het atelier van Business Glass zijn echte kunstobjecten. Gemaakt van glas of kristal en soms gecombineerd met RVS of natuursteen waarin soms LED verlichting en 3D laser-techniek zijn verwerkt. De trofeeën gaan de hele wereld rond. Iedere award wordt speciaal ontworpen als uniek exemplaar of in gelimiteerde oplage. Bij iedere nieuwe opdracht probeert de 49-jarige ontwerper zijn grenzen weer een beetje te verleggen.

Van schets naar digitale impressie naar prototype
'Onze opdrachtgevers zijn vaak verbaasd over onze snelheid van werken en de uitmuntende kwaliteit,' zegt Ronald van de Grift. Zijn vrouw Janet vult hem aan: 'Tijdens het eerste contact met een potentiële klant zit Ronald nooit stil. Al pratende vormt hij zich een voorstelling in zijn hoofd en maakt enkele grove schetsen op papier. Dan wordt de schets omgezet in een digitale 3D-impressie en eventueel een prototype gemaakt. Dit wordt voorgelegd aan de klant die op dat moment een beslissing neemt over het doorgaan van de deal.' Globaal gesproken zit tussen het idee en de definitieve levering slechts enkele weken.

Bron: businessglass.nl (foto) / eventplanner.be

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!