EventSummit 2019 kiest voor bezoekersbadges in kleurEventSummit 2019 kiest voor bezoekersbadges in kleur
Back Back Nieuws

EventSummit 2019 kiest voor badges in kleur

01 februari 2019

Na de BOE19 heeft ook de EventSummit gekozen voor het live printen van bezoekersbadges in kleur. Waar het in Dortmund FastLane Gmbh was, die de eer had om het printen van bezoekersbadges te verzorgen, is aanmelder.nl de gelukkige in Rotterdam tijdens de EventSummit 2019. Wederom werd er gekozen voor de ExpoBadges van Smart2B.

Hiervoor stonden er maar liefst 20 tablets en 15 Epson badgeprinters klaar voor het inchecken. Om de badges snel en efficiënt live in kleur te printen werd er gebruik gemaakt van een Epson TM-C3500 badgeprinter met badges van ExpoBadge.

Passend bij iedere bezoeker

Ruim 6.000 bezoekers passeerden de entree van de EventSummit en kregen daar hun bezoekersbadge uitgereikt. aanmelder.nl maakte hierbij gebruik van de ExpoBadges, met als voordeel dat deze netjes dubbelzijdig geprint konden worden. Zo kreeg iedere bezoeker, exposant en student een passende badge uitgereikt.

Door het on-site in kleur printen van de bezoekersbadges kon iedereen bij de entree aansluiten in dezelfde rij. Zowel exposanten, studenten als bezoekers van EventSummit en de gelijktijdige congressen konden snel en zonder oponthoud worden ingecheckt. 

No Waste

Aan het einde van het event waren er nog 2.000 badges over. 'Voorheen werden de badges voorgedrukt door een drukker en alles wat aan het einde van het event over was verdween zo in de container,' aldus Ivar van der Molen van Smart2B. 'Door gebruik te maken van een Epson TM-C3500 printer en de ExpoBadge producten is dit verleden tijd. De overgebleven badges zijn blanco en dus in te zetten bij een volgend event. Dat is beter voor het milieu, maar natuurlijk ook prettig voor de portemonnee,' vervolgt Van der Molen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!