EventSummit 2018: het bewijs van een prachtige brancheEventSummit 2018: het bewijs van een prachtige branche
Back Back Column

EventSummit 2018: het bewijs van een prachtige branche

09 maart 2018

15 februari 2018. 525 exposanten staan klaar om de organisatoren uit onze prachtige evenementenbranche te ontvangen. De mooiste venues, de nieuwste technieken, ludiek entertainment, hospitality en dienstverlening, festivals en outdoor (incl. Funsquare!) en mooie foodtrucks. Alles was te vinden tijdens EventSummit om je volgende evenement naar een hoger plan te tillen. En er was content, heel veel content. Maar liefst 30 keynotes en een uitverkocht congres met 425 eventmanagers. 

Er was dit jaar gekozen voor een ruime opstelling, met grote lanen in voorjaarsthema en goede bewegwijzering. En, verrassend, een grote trap als entrée, zodat je meteen een blik kon werpen over de gehele beursvloer. De zon scheen door de ramen en de sfeer was top. Met een zeer drukke netwerkborrel en als klap op de vuurpijl een jubileumfeest in Zuidpool met 400 man.

Minpuntjes? Natuurlijk. Zo zijn wij en meer partijen verrast door de groei van het aantal bezoekers. Maar liefst 50 % meer dan in 2017. Dit zorgde voor drukte bij entree, koffie en catering. We gaan heel kritisch kijken hoe we dit logistiek gaan verbeteren in 2019. Excuses aan iedereen die heeft moeten wachten.

Zet de datum voor volgend jaar alvast weer in je agenda: 31 januari 2019. Locatie volgt snel.

Door > Arjen Lemstra en Joris Bots, EventSummit

Fotocredits > Mike Breewer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!