UP Events opent UP West AmsterdamUP Events opent UP West Amsterdam
Back Back Nieuws

UP Events opent UP West Amsterdam

05 juni 2020

UP West is deze zomer een nieuwe hang out in Amsterdam-West. UP West is een initiatief van UP Events, dankzij de omvang van het terrein zeer geschikt om in deze tijd ruimte te bieden aan waar in Amsterdam altijd te weinig van is: een terrasje in de zon. Gelegen in het groen van de Tuinen van West, heeft UP West haar terrassen open.

Veel groen

UP West biedt veel groen, een eigen stadsstrand, verschillende buitenterrassen en privétuinen en gratis parkeren voor de deur. Voor de liefhebber in combinatie met buitenactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Met 35.000 m2 oppervlakte is er genoeg plek om onbezorgd op anderhalve meter buiten te zijn en iets te eten of te drinken. Vooraf reserveren is noodzakelijk: upwestamsterdam.nl.

Genieten van buiten

Bij UP West heeft iedereen echt de ruimte om ontspannen samen te zijn met familie, vrienden of collega’s op 1,5 meter afstand. Op het terrein zijn duidelijke routes aangegeven waardoor groepen niet met elkaar in aanraking hoeven te komen.

Diverse opzet

Iedereen kan vanaf maandag 1 juni bij UP West terecht voor iets te eten, te drinken en ook sportieve activiteiten in de buitenlucht. UP West is divers opgezet en bestaat uit beachclubs, industriële loodsen en ruime terrassen waarbij alles voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Eigenaar Martijn Lentjes zegt: ‘Wij hebben er alles aan gedaan om jullie en onze veiligheid te garanderen. Om er zeker van te zijn dat we een plekje voor je hebben willen we je wel vragen vooraf een reservering te maken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!