Back Back Nieuws

Events Company Group versnelt groei in 2007

06 februari 2008
Events Company Group heeft naar eigen zeggen een bijzonder succesvol jaar achter de rug. In 2007, het twaalfde levensjaar, is de omzet met maar liefst 41,9% gegroeid en traden 18 nieuwe medewerkers in dienst. De bureaugroep telt nu 44 fulltime medewerkers. Vanuit zes vestigingen werden totaal 2.200 evenementen georganiseerd.

John Bes, directeur: “Events Company Group heeft in 2007 een explosieve groei laten zien. Het stedenspecialisme en de transparantie in zowel werkwijze als aanbod van arrangementen werpt zijn vruchten af. Daarnaast is een opvallende groei waarneembaar als het gaat om gecompliceerde maatwerkaanvragen. In 2007 is de buitenlandse expansie gestart met de opening van een vestiging in Antwerpen. Daarnaast zoekt Events Company Group continu naar slimme samenwerkingsverbanden, zoals afgelopen jaar de lancering van Stayokay Events, een nieuw label voor betaalbare evenementen op en rondom 30 unieke locaties in Nederland”.

De jaarlijkse trofee voor het sterkst groeiende label binnen Events Company Group ging in 2007 verrassend naar Holland Events Company, het in inkomend toerisme gespecialiseerde bureau. Dit drie jaar oude label maakte afgelopen jaar een groeispurt door steeds meer MICE-gerelateerde aanvragen voor meerdaagse programma’s en congresactiviteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!