Eventix ontwikkelt online partnerplatformEventix ontwikkelt online partnerplatform
Back Back Nieuws

Eventix ontwikkelt online partnerplatform

10 oktober 2019

Sinds deze week heeft ticketer Eventix een nieuw onderdeel toegevoegd aan zijn service: de Eventix Marketplace. Via de Eventix Marketplace vindt een evenementorganisator verschillende partners die de productie ondersteunen en de beleving tijdens het evenement verrijken.

De Eventix Marketplace

Eventix ziet een grote groei in jonge en nieuwe evenementorganisatoren die op zoek zijn naar partners die zich hebben bewezen in de nationale- en internationale evenementenbranche. Uiteraard is de Marketplace niet alleen voor jonge en nieuwe evenementorganisatoren. Ook voor grote en gevestigde evenementorganisatoren is er een rijk scala aan partners die nieuwe samenwerkingen aan willen gaan.

Evenementorganisatoren zien op het gebied van tools en partners soms door de bomen het bos niet meer. De Eventix Marketplace is een wegwijzer en biedt een overzicht van betrouwbare partners en tools die kwaliteit leveren.

Of een organisator nu op zoek is naar marketingadvies, licht & geluid of personeel voor de afbouw van het evenement. Binnen iedere fase; voor, tijdens en na het evenement biedt de Marketplace verschillende tools en partners die ondersteunen bij het organiseren van een evenement.

Met de Marketplace de mogelijkheden van Eventix uitbreiden

Op de Eventix Marketplace zijn tools en plugins beschikbaar die de functionaliteit van Eventix’ ticketsysteem uitbreiden. Zo kan er direct gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld Zapier, EventPrint en de Eventix Guest-Request. Zapier is een programma dat twee verschillende programma’s -bijvoorbeeld MailChimp en Google Spreadsheets- aan elkaar koppelt en een evenementorganisator ontzettend veel tijd bespaart. EventPrint faciliteert hardcopy tickets, waarbij een organisator een bestelling plaatst en binnen vijf werkdagen hardcopy tickets ontvangt.

De Eventix Guest-Request geeft een bezoekers de mogelijkheid om aanvragen voor een gastenlijst in te dienen. Vervolgens krijgt de evenementorganisator de aanvragen op 1 centrale plek binnen en kan hij een aanvraag accepteren of weigeren. Wanneer de aanvraag geaccepteerd wordt, ontvangt de bezoeker direct een ticket voor het evenement. Hierdoor hoeft er bij de ingang geen aparte gastenlijst te liggen en is de evenementorganisator er zeker van dat de genodigde via de normale entree naar binnen kan. Ook voor fotografen en (muziek)journalisten is de Guest-Request een gemakkelijke oplossing om accreditaties voor een evenement aan te vragen.

Eventix laat met de Marketplace opnieuw zien dat het door middel van innovatie en begrip voor de evenementorganisator verder gaat dan de ‘traditionele ticketer’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!