EventGoodies lanceert nieuwe websiteEventGoodies lanceert nieuwe website
Back Back Nieuws

EventGoodies lanceert nieuwe website

02 november 2018

Na 4 jaar kiest EventGoodies voor een nieuwe website waarbij zakelijke eventplanners sneller kunnen scannen om de juiste goodies voor hun evenement te vinden.

Een beter overzicht door magazine-stijl

In tegenstelling tot de oude website, kun je nu ook op desktop sneller en eenvoudiger door alle inspiratieblogs heen scannen. De grootste verandering is de homepage die nu als een magazine is vormgegeven. Daarnaast vinden lezers op de homepage elke maand zes blogs rondom een bepaald thema. Deze maand staat het in het teken van de feestdagen.

Sneller zoeken, scannen en vinden

Oprichtster Samira Salman merkte dat oudere blogs nog steeds goed gelezen worden. Met zo'n 500 blogs in het archief is het belangrijk dat lezers snel kunnen vinden wat ze zoeken. 'Ik wou om twee redenen een nieuwe website. Enerzijds om snel een overzicht te bieden door de homepage om te bouwen naar een magazine-stijl. Daarnaast moesten de zoekresultaten op desktop beter getoond worden. Waar je voorheen maar 1 blog op je scherm zag bij het zoeken, zie je er nu 6. Deze aanpassingen zijn overigens ook voor leveranciers een groot voordeel, want hun product of dienst waar we misschien al 2 jaar geleden over hebben geschreven, komt nu vaker in het zicht bij hun doelgroep,' vertelt Samira.

EventGoodies gaat ook werken aan de optimalisatie van de zoekfunctionaliteiten op de website. Het moet hét startpunt worden voor zakelijke eventplanners om snel inspiratie te vinden voor gave producten, entertainment, aankleding en tips.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!