Eventbrite exclusieve ticketaanbieder voor Ibiza-clubs Pacha, Lío en DestinoEventbrite exclusieve ticketaanbieder voor Ibiza-clubs Pacha, Lío en Destino
Back Back Nieuws

Eventbrite exclusieve ticketaanbieder voor Ibiza-clubs Pacha, Lío en Destino

27 augustus 2019

Eventbrite, een wereldwijd ticketing en event technologie platform, is een samenwerking aangegaan met Grupo Pacha om de exclusieve ticketprovider te worden voor drie locaties van de groep: Pacha Ibiza met een capaciteit van 3.500 man; Lío, dat elke zomer meer dan 120.000 bezoekers trekt en Destination Pacha Ibiza Resort, dat - in het zwembad van het hotel - live optredens biedt van 's werelds grootste dj's.

Grupo Pacha werd in 1967 opgericht door zakenman Ricardo Urgell, die Pacha, zijn eerste nachtclub op Ibiza, in 1973 opende. De club met de dubbele kers als beeldmerk groeide uit tot een van de meest iconische clubs van het eiland. Gedurende de jaren heeft Pacha bijgedragen aan Ibiza's wereldwijde reputatie op gebied van elektronische muziek en het nachtleven.

Chema Ballarín, hoofd Business Development Eventbrite Spanje en Portugal benadrukt dat 'Grupo Pacha een merk is dat wereldberoemd is om zijn onvergetelijke feesten, uitmuntende evenementen en zijn innovatieve feestconcepten met een aantal van de beste dj's ter wereld. Dat zij ons de kaartverkoop - een cruciaal onderdeel van hun bedrijfsvoering - toevertrouwen voor deze prestigieuze Ibiza-locaties is een duidelijk teken van vertrouwen in de kracht en het internationale bereik van ons platform. We zijn blij dat we een onafhankelijke promoter die grensverleggend bezig is in entertainmentindustrie verder kunnen helpen.'

De deal met Pacha Group is in navolging van de internationale overeenkomst die Eventbrite sloot met elrow family, een ander wereldberoemd muziek en party brand uit Spanje.

Over Eventbrite

Eventbrite is een internationaal ticket- en evenementtechnologieplatform dat grote en kleine evenementenorganisaties van de tools en resources voorziet om live evenementen te plannen, promoten en produceren. Eventbrite's krachtige platform, dat online of via een mobiele app te bereiken is, is zowel te gebruiken als eenvoudig registratie- en ticketplatform als volledig evenementmanagementplatform. Klanten zijn onder andere Vrienden van Amstel LIVE, Emerce, elrow, Dekmantel en QMusic. Eventbrite is in 2006 opgericht door Julia Hartz, Kevin Hartz en Renaud Visage. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 1000 werknemers en 14 kantoren over de hele wereld.

Over Grupo Pacha

Grupo Pacha is een internationaal familiebedrijf dat onder meer actief is in de recreatie-, entertainment-, horeca-, geur-, en modesector. De groep zet zichzelf internationaal op de kaart via haar merken Pacha Ibiza (Nachtclub), Lío, Destination Pacha Resort en The Pacha Hotel. Het bedrijf kenmerkt zich door het wereldwijd promoten van de Ibiza lifestyle: een informele, plezierige, verfijnde en toegewijde levensstijl met de omgeving en de mensen van het eiland.

Fotocredits > Ana Ruiz

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!