Eventbrite breidt platform uit met nieuwe event-oplossingenEventbrite breidt platform uit met nieuwe event-oplossingen
Back Back Nieuws

Eventbrite breidt platform uit met nieuwe event-oplossingen

17 mei 2019

Eventbrite, een wereldwijd platform voor ticketing en evenemententechnologie, heeft haar partnernetwerk in Nederland uitgebreid met het Australische Entegy. Entegy levert software voor bijeenkomsten, incentives, conferenties en tentoonstellingen (MICE). De Entegy Suite bestaat uit een hele reeks hoogwaardige producten ontworpen om aan de complexe behoeften van organisatoren van evenementen en bezoekers van conferenties te voldoen. De Entegy-app voor Eventbrite is te vinden in de vernieuwde App Marketplace van Eventbrite. Dit is een uitbreiding van het Eventbrite-platform om evenement organisatoren oplossingen te bieden op allerlei vlakken.

Met de nieuwe Entegy-app voor Eventbrite kunnen bezoekers hun badges afdrukken op zelfbedieningsterminals, meerdere sessies bezoeken met hetzelfde ticket en op de hoogte worden gehouden tijdens een evenement. Ook kunnen ze hun schema aanpassen en rechtstreeks contact leggen met andere bezoekers alsook met sprekers, sponsors en exposanten. Organisatoren kunnen hun deelnemers inchecken voor individuele sessies, hun sponsors extra zichtbaarheid geven in een evenement-app die kan worden aangepast voor hun specifieke evenement, effectiever communiceren met hun bezoekers en het genereren van leads voor hun exposanten vereenvoudigen.

Professioneler niveau

'Het pakket dat we samen met onze Entegy-partners hebben opgesteld, is een aanzienlijke technologische vooruitgang voor de MICE-industrie in Nederland en daarbuiten', zegt Eventbrite-woordvoerder Jasper Dijkstra, Commercial Director bij Eventbrite in de Benelux. 'Deze nieuwe functies speciaal ontworpen voor de MICE-sector verhogen ons aanbod naar een nog professioneler niveau en dat in combinatie met de vertrouwde, gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface van Eventbrite.'

Graeme Caplen, directeur van Entegy, zegt: 'We zijn verheugd dat onze samenwerking met Eventbrite zich naar Europa uitbreidt na de succesvolle introductie in de VS en Australië.
Onze samenwerking biedt eventprofessionals end-to-end eventtechnologie-oplossingen die de Eventbrite-ervaring integreren met Entegy's toonaangevende eventcommunicatie-, engagement- en logistiek platform. Een aantal spraakmakende evenementen in Europa hebben al gebruik gemaakt van het gecombineerde aanbod en we zijn gedreven om deze game-veranderende oplossing te bieden voor meer en meer evenementen terwijl we met Eventbrite door heel Europa groeien.'

Nieuwe functies via Entegy

Van inchecktools tot leadgeneratiesoftware, het Entegy Suite-productgamma in combinatie met Eventbrite biedt een uitgebreid scala aan diensten voor MICE-organisatoren.

Verbeterde communicatie en versterking van de merkidentiteit

Organisatoren van conferenties, conventies en beurzen kunnen hun inschrijvingsproces stroomlijnen via het Entegy Suite-aanbod en het personaliseren met bijvoorbeeld een aantrekkelijke Welcome to Kiosk Manager (een self check-in), evenement-apps en gepersonaliseerde badges.

Verhoogde betrokkenheid

Faciliteer het netwerken tussen exposanten en bezoekers zonder visitekaartjes, tijdens en na de conferentie. Ze kunnen onder andere content delen, live-activiteitenfeeds bekijken, gamification-elementen afspelen of deelnemen aan individueel gemaakte vraag- en antwoordsessies.

Vereenvoudigde logistiek

Het eenvoudig te gebruiken systeem van Entegy zet websitebezoeken direct om in nuttige en gekwalificeerde leads, waardoor gegevens direct worden weergegeven, beheerd en geëxporteerd. Aanwezigheidsregistratie via self check-in stations helpt promoters onmiddellijk te reageren op situaties van potentieel gevaar, overvolle sessies of cateringknelpunten.

De Entegy Suite is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide partnernetwerk van Eventbrite, dat nu meer dan 100 uitbreidingen en integraties omvat, waaronder MailChimp, Salesforce, HubSpot, Wordpress.com, Zapier en SurveyMonkey.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!