Back Back Nieuws

EventAddicts biedt ervaren eventmanagers met passie

18 januari 2011
EventAddicts is een collectief van ervaren eventmanagers bij wie het organisatie- en productiebloed door de aderen stroomt. Het collectief bestaat uit ervaren freelance eventmanagers die werkzaam zijn buiten de branche, maar beschikken over veel werkervaring met het organiseren en begeleiden van evenementen. Ze willen graag naast hun huidige werk regelmatig hun ervaring gebruiken en zich freelance inzetten bij de organisatie van evenementen.

 

Extra handen

De eventmanagers kunnen bedrijven van dienst zijn bij de uitvoering van een evenement. Dit kan zijn als extra handen van een interne eventmanager, maar ook voor organisatiebureaus die bij de uitvoering ervaring en/of handen te kort komen is EventAddicts een effectieve oplossing.

 

De kick van het succes

Ronald Smit is oprichter van het collectief: 'Ik heb veel jaren ervaring en heb veel evenementen georganiseerd namens EFFECT Groep en DeFabrique. Ik heb vorig jaar bewust gekozen voor een andere soort functie. Een goede keus, maar ik mis
‘de kick’ die je hebt aan het einde van een succesvol georganiseerd evenement. Ik wil echter niet terug naar een functie waarbij je ieder weekend een evenement draait. En zo is het idee van EventAddicts ontstaan.'

 

Vol passie

'Wij onderscheiden ons doordat we het tot een succes maken van een evenement belangrijker vinden dan het verdienen van geld. We hebben namelijk allemaal een baan buiten de branche en zijn niet afhankelijk van de inkomsten van EventAddicts. Wij hebben een passie en daardoor bieden we grote toegevoegde waarde en hebben we een zeer heldere en afgebakende taak die bedrijven of organisatiebureaus ons meegeven', aldus een enthousiaste Smit.

 

Meer informatie over het collectief van eventmanagers is te vinden op www.eventaddicts.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!