Back Back Nieuws

Event Inspiration Day: kennisevenement voor zelfstandige ondernemers

08 maart 2016
Op een authentieke en professionele manier een eigen evenement organiseren. Hoe pak je dit als zelfstandig ondernemer tegenwoordig aan? Deze vraag staat centraal tijdens de Event Inspiration Day op 31 maart 2016. Een kennisevenement waarbij zelfstandige ondernemers hun naamsbekendheid en bereik leren vergroten door het inzetten van een eigen evenement. Experts uit de evenementenbranche vertellen over de kansen en mogelijkheden die een live-bijeenkomst bieden. De Event Inspiration Day vindt plaats van 09.30 uur tot 16.00 uur bij Pand Betuwe in Beesd (circa 20 minuten rijden vanaf Utrecht).

Inzicht, kennis en inspiratie
Tijdens deze dag hoor je welke 7 stappen je kunt nemen om ook echt nieuwe klanten te krijgen na afloop van het event. 'Ik heb ontzettend veel zin om deze ondernemers mee te nemen in de wereld van evenementen', zegt initiatiefneemster Tjiska Langeland en eigenaar van Stickyvents. Ondernemers weten na afloop van deze dag precies hoe zij een evenement kunnen creëren, organiseren en promoten op een manier die bij hen past. Zij krijgen tevens een begroting, draaiboek, planning en eventplan in handen om gelijk een vervolgstap te kunnen maken.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website. Bij aanmelding tot en met 18 maart ontvangt elke deelnemer €20 ,- korting op het ticket. Parkeren is gratis. Meer informatie: stickyvents.nl

Op de foto: Tjiska Langeland

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!