Event in het buitenland? Combineer het met een vakantie!Event in het buitenland? Combineer het met een vakantie!
Back Back Trends

Event in het buitenland? Combineer het met een vakantie!

06 december 2019

Niet alleen Nederland, maar ook andere landen hosten vaak ontzettend interessante events. Het komt dan ook meer dan eens voor dat er een geweldig event in het buitenland bezocht wordt. Hoewel een enkele overnachting vaak voldoende is om het event te bezoeken, kun je het nog leuker voor jezelf maken door het te combineren met een fijne vakantie. Als je dan toch gaat, kun je het net zo goed meteen goed aanpakken! Maar hoe zorg je er nu voor dat je het beste vakantieverblijf kiest? We geven je een aantal praktische tips.

1. Combineer het met kamperen

Het bezoeken van een leuk event is natuurlijk al erg tof, maar je maakt het nog leuker (en avontuurlijker) door er een kampeervakantie aan toe te voegen. Op deze manier kan niet alleen jij, maar het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie. Een leuke camping Frankrijk maakt van jouw Franse event zo een vakantie om nooit te vergeten! Ook fijn: het kamperen bespaart je flink wat op de kosten. Zo is het verblijf een stuk goedkoper en kun je, als je wilt, gewoon zelf met de auto naar locatie rijden. Vanaf de camping heb je vervolgens in no-time vervoer naar het event geregeld, vanwaar je weer lekker terug kunt naar jouw plekje van ontspanning.

2. Combineer het met een paar dagen in een hotel

Via verschillende vergelijkingswebsites zijn er allerlei leuke deals op het gebied van hotels te vinden. Je kunt voor een hotel kiezen in de buurt van het evenement, of juist een hotel dat wat verder weg ligt. Het vervoer vanaf hotels is namelijk in de meeste gevallen goed georganiseerd dus van- en naar het evenement reizen zou geen probleem moeten zijn. Het leuke aan een hotelovernachting is dat alles voor je geregeld is, en dat je heerlijk kunt ontspannen van een hapje en een drankje en op je eigen tempo de omgeving kunt verkennen.

3. Combineer met een leuke actie

De kans is groot dat de stad of regio waar het evenement plaatsvindt vol staat met hotels, bed and breakfasts en campings die speciale deals aanbieden omtrent het evenement. Zo zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat een hotelovernachting ineens een stuk goedkoper is dan normaal. Zijn er geen speciale deals omtrent het evenement? Kijk dan eens of er andere leuke deals zijn op jouw reisdata; zo heb je al snel een verwenweekend te pakken voor maar de helft van het geld!

4. Combineer met een huizenruil

Een andere leuke manier om je evenement te combineren met een vakantie is met een huizenruil. Er zijn verschillende websites te vinden waar mensen in de omgeving hun huis tijdelijk aanbieden in ruil voor een ander verblijf: misschien wel jouw woning. De kosten verschillen per platform maar over het algemeen kun je voor een fractie van het budget genieten van een vakantie!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!